Tlf: 29 25 49 75
Din tømrer i Frederikssund og omegn.

Opgaver

Job for en tømrer

Jeg udfører mange forskellige opgaver, så nedenstående liste er på ingen måde udtømmende. Skulle du være i tvivl om din opgave er noget jeg kan hjælpe dig med, så kontakt mig endelig på telefon 29 25 49 75 eller via e-mail og hør nærmere.

Her er en liste der kan give dig lidt ideer til hvordan jeg eventuelt kan hjælpe dig.

Udskiftning af vinduer

Nyt vindueSom du kan se på denne side, så er der en del ting du skal være opmærksom på når du skal have skiftet dine vinduer.

Det er muligt at gøre det selv, men der er mange fordele ved at vælge en professionel. Blandt andet har du en bedre garanti hvis noget går galt og du kan også være heldig at kunne indkøbe vinduerne til nogle mere attraktive priser.

Det behøver dog ikke koste en formue, så lad os tage en snak om dit projekt inden du går i gang.

Udskiftning af døre

Jeg har erfaringer med at udskifte stort set alle slags døre. Uanset om du leder efter en der kan komme og fjerne den gamle hoveddør og sætte en ny i, eller du gerne vil have udskiftet de indvendige døre, så klarer jeg det.

Specielle ønsker som at få fjernet en normal dør for i stedet at få indsat en fransk dør, kan også lade sig gøre. Bliver der behov for koordinering med elektrikere, VVS’ere og murere, så kan jeg også klare det. Vil du hellere selv står for koordineringen, så er det helt ok.

Udskiftning af køkken

Opsætning af nyt køkkenRigtig mange vil gerne have skiftet deres gamle køkken ud med noget nyt og lækkert. Mange holder sig tilbage fordi de tror det kommer til at koste en formue. Specielt hvis man har et gammelt og skævt køkken kan det være svært at se hvordan et nyt standardkøkken skulle kunne passe ind.

Jeg har været med til at rive køkken ned og sætte nye op i både nye og gamle huse. Det hele kan i princippet lade sig gøre og skæve vægge behøver ikke at være noget problem.

Lægning af trægulv

Du kan godt lægge dit trægulv selv, men du kan også hurtigt komme i en situation hvor du fortryder resultatet. Specielt oplever mange at gulvet ikke bliver helt lige eller at det runger meget når man går på det. Ved at benytte de rigtige materialer og metodik, så kan du undgå alle de problemer som man hurtigt selv kan få rodet sig ud i.

Har du børn eller dyr, så kan valget af det rigtige trægulv også være en vigtig ting. Vælger du et gulv der er for blødt, så kommer det hurtigt til at blive meget slidt at se på. Jeg vil gerne komme og give dig gode råd baseret på min erfaring i forbindelse med en tilbudsgivning.

Bygning af udestue

Ny udestue tilbygningMange danskere vælger at få noget mere plads i hjemmet ved at få bygget en udestue til deres eksisterende hus. Det er ikke kun billigere end at udvide det eksisterende hus, men det er også langt hurtigere.

En udestue er en fantastisk hyggelig tilbygning til hjemmet og kan laves på mange forskellige måder. Uanset hvilket ønsker du måtte have, så vil jeg mene at det kan løses.

Tagrender og nedløbsrør

Skal du have udskiftet tagrender og nedløbsrør på hele huset eller kun foretaget udbedringer der hvor der er noget der er gået i stykker, så vil jeg kunne klare opgaven for dig. Har du et hus hvor der ikke på nuværende tidspunkt er tagrender, så kommer jeg også gerne med en løsning på det.

Priserne vil afhænge af hvilket materiale du ønsker tagrenderne og nedløbsrør i og så naturligvis længden og højden på huset.

Etablering af træterrasse

Uanset om du allerede har en træterrasse der blot skal udbygges eller hæves, eller du gerne vil have bygget en helt ny terrasse i træ fra bunden, så gør jeg gerne det. Design, størrelse og materialer bestemmer du helt selv, men har du brug for gode råd og input undervejs, så giver jeg naturligvis gerne dem.

Nyt tag

Skal du have helt nyt tag, ændret eller forstærket tagkonstruktionen, efterisoleret eller andre ting der handler om taget på din bolig, så er det opgaver jeg udfører. Jeg kan lægge alle former for tag på, så uanset om du vil have tegl eller eternit, så klarer jeg det. Jeg er dog ikke tækkemand, så vil du have et stråtag, så kan jeg desværre ikke klare det.