Tlf: 29 25 49 75
Din tømrer i Frederikssund og omegn.

Gavlbeklædning med pladeeternit – Plan eternit

Hos en kunde skulle der skiftes en gammel trægavl ud med en ny lavet af pladeeternit. Den gamle gavl var blevet mør og derfor var det oplagt at vælge et materiale som er vedligeholdelsesfrit. Det smarte ved en gavlbeklædning med pladeeternit er, at det kan holde i rigtig mange år. Det skal ikke males og kan i princippet bare vaskes hvis det bliver snavset. Netop derfor er det også blevet meget populært.

Plan eternitpladerne kan principielt sættes op på alle huse, så hvis det kunne være noget for dig, så kigger jeg gerne forbi og fortæller om det kan lade sig gøre og giver et tilbud.

Det er vigtigt at huske på, at der skal kunne komme luft og ventilation op bagved og derfor kan det i nogle situationer kræve en ekstra forskalling. Vil du gerne have ekstra isolering i samme ombæring, så kan det også lade sig gøre.

Men hvad koster en gavlbeklædning med pladeeternit så? Det kommer naturligvis meget an på de individuelle forhold. Ting som højden det skal monteres i, størrelsen på gavlen og antallet af gavle kan spille ind. Selve pladeeternitten er relativt dyr og du kan godt forvente at materialerne i alt kommer på omkring 30-40.000 kr.

Dertil kommer et tidsforbrug (hvis vi taler almindelige forhold), så tager det ca. 2 dage for to mand.

Min anbefaling vil være, at du ringer eller skriver til mig og får et konkret tilbud.