Tlf: 29 25 49 75
Din tømrer i Frederikssund og omegn.

Opsætning af lydloft

I en kontorområde ønskede ejerne en bedre akustik i deres lokaler. Derfor blev der opsat et lydloft som regulerer lyden, fjerner rumklang og gør det meget behageligere at føre en samtale. Specielt store lokaler kan have en tendens til ekko og dårlig lyd der gør det svært at føre en samtale eller tale i telefon. Opsætning af lydloft var derfor den helt rigtige løsning for dem.

I dette kontorlandskab var der tale om ældre lokaler som indeholdt stuk og andre udskæringer i loftet. Selvom man sætter et lydloft op, så kan det sagtens lade sig gøre at bevare den gamle charme. Det handler kun om at skære pladerne til på den rigtige måde. Så lysekroner og andre ting som kan findes i gamle huse og lejligheder er ikke noget problem at arbejde udenom på en pæn måde.

Ecophon og Rockfon er to af de mest brugte mærker indenfor akustiske loftsystemer. Priser afhænger desuden af farver og tykkelse på pladerne der benyttes.

Uanset om du skal have sat et akustisk loftsystem op i et privat hjem eller i kontorlokaler, så kontakt mig og lad mig give et tilbud. Har du brug for ideer og gode råd til hvad du skal vælge, så klarer jeg naturligvis også det. Er der brug for at bestille elektrikere også, så står jeg også gerne for den del.

Tidsforbruget afhænger af hvordan loftet ser ud. Jo flere udskæringer og andre specielle ting der er i loftet, desto længere tid vil det tage. Små lokaler vil alt andet lige tage lidt længere tid pr. m2 end store lokaler. Et estimat vil være, at det tager ca. 1 time pr. 1-2 m2 (inkl. eventuel forberedelse der skal udføres i form af skinner mv.).